Aktualności winiarskie

Aktualności

Po udziale w International Wine Fair PROWEIN 2012 (4-6 marca 2012, Dusseldorf, Niemcy)

JSC “Telavi Wine Cellar” gościło 60 studentów Gruzińskiego Uniwersytetu Rolniczego

14 września 2011 r. wystartował sezon zbiorów w TWC. Zakończył się 24 października 2011. 

Ceremonia wręczenia nagród “Dnia Gruzińskiej Marki 2011” odbyła się w Sheraton Metechi Palace...

Pierwsza partia Satrapezo 10 Kvevri Rkatsitreli 2009 została rozesłana do partnerów handlowych...

Pierwsza partia Satrapezo Saperavi 2009 wzostała wysłana 1 listopada 2011 do naszych partnerów...

Pierwsza partia Satrapezo Saperavi 2009 wzostała wysłana 1 listopada 2011 do naszych partnerów...

1 października 2011 Telavi Wine Cellar tradycyjnie zorganizowało firmowy dzień "Otwartych drzwi"

Z końcem września Telavi Wine Cellar przyjęło eksporterów z Litwy i Łotwy...

Złoto dla MARANI KONDOLI Vineyards Saperavi-Merlot 2007 to doskonały powód do świętowania początku jesieni w Telavi Wine Cellar...

Etap dojrzewania winogron w naszych winnicach przypadł w sierpniu 2011. Jest to pierwszy etap, w którym winogrona...

Telavi Wine Cellar z przyjemnością donosi o doskonałym początku roku 2011 i gwałtownym wzroście sprzedaży...

Wiosna 2011 udowodniła, ze jest kolejnym doskonałym sezonem dla Telavi Wine Cellar przynosząc wzrost rozpoznawalności i sprzedaży

PROWEIN, jeden z najbardziej wpływowych konkursów winiarskich na świecie, zwykle odbywa się w marcu w Düsseldorf.

Dzień 21 styczeń 2011 jest znaczącym dniem w historii naszej winiarni. Oto nasza pierwsza butelka...

Efekt zbiorów 2008, Satrapezo 10 Kvevri Rkatsitreli został zabutelkowany 10 lutego 2011.

Satrapezo Saperavi z rocznika 2008 zostało zabutelkowane 10 lutego 2011.

Wine For Asia - najważniejszy azjatycki konkurs winiarski w Singapurze, przebiegł pomyślnie.

Każdego roku etap dojrzewania winogron przebiega nieco inaczej, zwłaszcza w naszej strefie klimatycznej, Kakheti, Georgia

Każdego roku nasza firma bierze udział w najważniejszych konkursach winiarskich, takich jak International Wine and Spirits Competition,

Oto wino zabutelkowane 27.04.2010, jest to nasza pierwsza próba połączenia tradycyjnych czerwonych szczepów gruzińskich i francuskich.